Pressen skrev

Helnæsposten den 16. juli (2012)skrev:

Kabaret i Præstegården – stor succes

…aftenens koncert bleven stor succes. Uta Motz har på forunderlig vis rigtig godt fat i de franske og danske viser og sange. Hun spiller tillige violin og bringer den ind i mellemspil, som giver hele hendes fremstilling en ekstra dimension af livlighed og musikalitet. Anders Allentoft supplerer Uta vældig godt på sin guitar til hendes mimiske indlevelse i de tekster, hun synger.

Uta Motz´s skuespillerbaggrund fornægtede sig ikke, idet hun gav sine viser og sange en dramatisk dimension, som fremhævede tekst og melodi på smukkeste vis.

Publikum var med hele vejen.

Nostalgien i repertoiret, dramatiseringen ved fremførelsen og en sangstemme, som matchede de sange, der var valgt, gjorde aftenen til storslået, kvalificeret underholdning. En vis lighed med Edith Piaf i udseende og statur gjorde det ikke dårligere.

Nyborg , Finn Henriksen skrev 24.7. (2011)

Det var en fremragende oplevelse. Det var et par særdeles dygtige musikere, der med forbindende tekster indviede publikum i de kommende numre. Specielt var Uta Motz´s violinspil og sang en sand oplevelse. Hendes fortolkning af Edith Piaf var i sig selv oplevelsen værd.

Helnæsposten Aug 2011 skrev:

Cabaret 14. juli

Da publikum begyndte at ankomme til Helnæs Gl. Præstegård, blev det åbenbart

at flere indfandt sig uden på forhånd at have sikret sig plads. Der blev båret stole ind, og alle fik plads.

Et luksusproblem for bestyrelsen, blev løst. Som sidste år, hvor Uta og Anders også var solister, blev det en fantastisk aften, hvor de med deres spil og sange, førte os rundt i verden og tiden.

Uta var betagende, når hun med stor intensitet fremførte numrene og hendes stemme mestrer at udtrykke stemninger i sangene på alle niveauer.

Uta og Anders fik også lært os en kædedans i gårdhaven, inden vi gik til pausen.

De langvarige klapsalver både mellem numrene og ved koncertens afslutning var helt fortjent.

Vi havde alle en dejlig aften.