Fritz Der Kater


Eine Musikerzählung auf Deutsch und Dänisch über den Kampf gegen das Böse und die Jagd nach Freiheit.
En musikfortælling på tysk og dansk om kampen mod det onde og jagten på friheden
med Uta Motz og Anders Allentoft

Musikfordraget kan kombineres med et 3 timers æstetisk undervisningsfoløb i faget tysk.
Desuden egner det sig til tværfagligt samarbejde imellem :tysk-musik, tysk-historie, dansk-tysk, tysk-samfundsfag

Fritz der Kater. En musikteaterfortælling om ”frihed, fællesskab og demokrati”

Fritz Der Kater

Anders Allentoft: ”Jeg er søn af en SOE agent. Min far var uddannet sprængstofekspert og modstandskæmper og kæmpede for frihed og demokrati.”

Uta Motz: ”Jeg er datter af en tysk soldat, som gik i krig for Hitler… som 16-årig.” Vi er blevet inspireret af vore fædres historie i 2.verdenskrig, af Francos forbud mod en dans kaldet ”Sardana”, som han mente var en trussel mod hans diktatur og af George Orwells ”Animal farm”.

Hankatten Fritz er en arkefortælling om det gode og onde i mennesket via en metafor. Historien bliver i denne fortælling gjort levende på en vedkommende og underholdende måde gennem en musikfortælling med dansk fortæller og tyske sange, som tager udgangspunkt i historiske fakta i Europa i tiden omkring 2.verdenskrig. Eleverne bliver aktivt inddraget i forestillingen. En vis forforståelse om 2. verdenskrig, nazismen, jødeforfølgelser, Hitler, demokrati, frihed og fællesskab vil forhøje udbyttet af forestillingen. Så velkommen til en musikfortælling om modstandskatten Fritz , som var med til at redde verden og forhindre diktaturet. Håbet er at I morer jer og får en intens og inspirerende oplevelse.

varighed 1 time pris 12.000 kr