Thurø Musikteater præsenterer

 

Franske chansons-Danske viser- Tyske lieder
Edith PiafDuo Chanson byder på en koncertaften krydret med små fortællinger
Deres mangfoldige franske repertoire er krydret med sigøjnermusik og en jazzed fortolkning af kendte sange. Det folder sig indtagende ud i en sjov og fræk blanding af musik og små fortællinger omkring kærligheden. Der er både sjældne melodier, som hjertet genkender og kendte sange, hvor man ikke kan lade være med at nynne med og som nænsomt gør publikummet til en aktiv del af koncerten.
I duoen understreger den fyldige klang fra den 12 strengede guitar smukt violinens varme lyd og Uta´s intense, kraftfulde stemme. Nogle har måske hørt dem i Holstebro med Odinteatrets ”Poesikaravane”, i Borgerforeningen i Svendborg, i Helnæs Kulturforening, Teater Om eller på deres Øturneer hvor de fra 2010 til 2016 sejlede rundt med musikskibet ”Firvarna” og spillede koncerter i det sydfynske øhav.
koncert 6800 kr (+transport)

 

Musikforestillingen “Édith Piaf- Fra gadesanger til legende” se rubrik Musikforestilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Édith Piaf

Fra gadesanger til legende

Edith Piaf

Et intenst,  underholdende indblik i Edith Piafs liv, præsenteret igennem teatralske fortællinger og fortolkninger af hendes mest kendte sange.

Edith Piaf, ”spurven” fra Paris, var ikke kun en verdenskendt fransk sangerinde, men en personlighed ud over det sædvanlige. En barndom kendetegnet af fattigdom, svigt og sygdom var starten på hendes glamourøse liv fuld af romantisk længsel, personlige tragedier, morfin og tabletter, men også på et liv fuld af succes, tro og kærlighed, – ikke mindst til musikken.

Uta og Anders fortæller med hjertevarme og indlevelse om denne 142 cm lille kvindes liv.

 

Det hele er krydret med hendes største sangsucceser og en sprælsk musikalitet, hvor publikummet ikke kan lade være med at blive revet med.

Er meget velegnet til kirker, teatre og biblioteker.

Arrangementet varer 70 min 

Se mere på :

http://www.scenen.dk/soeg-produktion/produktion/?Code=PD0015608-1718

 

Vi er med i formidlingsordningen ( billetkøbsordningen)

Hvis I ikke er med i formidlingsordningen da kontakt os for et tilbud.

 

Thurø Musikteater består af

Uta Motz violin og sang, er uddannet skuespiller og sanger, kendt fra bl.a. Teater 2 Tusind, Egnsteatret Møllen, Teater Zebu, Odinteatret, Egnsteater Ringkøbing, Svalegangen og Balkanorkesteret Kridtsko.      

Nomineret til bedste kvindelige birolle i ” Tilbage til Haifa” /Teater Møllen /Cph stage 2016

Anders Allentoft guitar og sang- musiker  kendt fra bl.a. Odinteaterets poesikaravane, Ollerup Lufthavn og Grooveband.